Planning - Reisverslag uit Tollebeek, Nederland van Susanne en Kimberley - WaarBenJij.nu Planning - Reisverslag uit Tollebeek, Nederland van Susanne en Kimberley - WaarBenJij.nu

Planning

Door: kimberleyensusanne

Blijf op de hoogte en volg Susanne en Kimberley

10 Juli 2011 | Nederland, Tollebeek

Susanne en Kimberley hebben vanmiddag een hele tijd gebeld. We hebben onze reis gepland, we gaan flink wat kilometers maken op een dag dus nu maar hopen dat het goed komt! Mochten we onderweg het toch te ver vinden, of willen we iets gaan doen, hebben we ook nog genoeg tijd om er langer over te doen. We hebben alvast bedacht wat we allemaal mee gaan nemen. En ik was er al bang voor.. En nu wordt het de waarheid.. We slapen op een matje!! En als ik ergens een hekel aan heb is het om op een matje te slapen. Maar helaas.. Om nou luchtbedden en een pomp mee te nemen is iets te veel van het goede.. We zullen zien hoe het gaat. Ik vrees het ergste. Wish me luck! Groetjes en tot snel :)

• 15 Juli 2011 - 17:24

Elly:

Fietsen en op een matje slapen, respect!!! Ik zou gewoon steeds een action opzoeken en daar een luchtbed kopen en laten liggen, hoef je alleen een pompje mee te nemen

Susanne en Kimberley

Susanne en Kimberley gaan met z'n tweeën op de fiets door Nederland. We gaan fietsen van Tollebeek naar Breskens! Op deze site kun je onze leuke reis volgen!

Actief sinds 10 Juli 2011