Heb er zin in!! - Reisverslag uit Breskens, Nederland van Susanne en Kimberley - WaarBenJij.nu Heb er zin in!! - Reisverslag uit Breskens, Nederland van Susanne en Kimberley - WaarBenJij.nu

Heb er zin in!!

Door: kimberleyensusanne

Blijf op de hoogte en volg Susanne en Kimberley

11 Juli 2011 | Nederland, Breskens

Tja, we zeggen het al jaren: we moeten echt een keer op de fiets van Tollebeek naar Breskens! Maar ja, het komt er niet van. Wel zijn we vaak met de trein geweest (zelfs 1e klas) en met de auto. Nu moest het er echt een keer van komen.. Dus ik kom thuis en ze vonden het een tof idee! Zelfs Marko vond het tof. Maar de rest in de omgeving? Nee hoor, die vinden het maar raar, stom en geloven niet dat wij dit echt gaan doen: Jullie zijn gek! Horen we steeds! En idd, ze hebben gelijk! Wij zijn gek! Gek is leuk! We kunnen er 4 dagen over doen, maar als het op een camping gezellig is, of we hebben een hele erge kater.. Dan duurt het wat langer! Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!

• 15 Juli 2011 - 17:22

Elly:

Hoezo kater??? Mijn kind drinkt toch niet??

• 15 Juli 2011 - 19:03

Tirza:

Alvast heel veel plezier!!

• 17 Juli 2011 - 19:23

Tilly:

Leuk idee hoor, ik moet er niet aan denken maar veel plezier!

• 23 Juli 2011 - 11:59

Bo:

Ah wat leuk zeg! Veel plezier :) Xx

Susanne en Kimberley

Susanne en Kimberley gaan met z'n tweeën op de fiets door Nederland. We gaan fietsen van Tollebeek naar Breskens! Op deze site kun je onze leuke reis volgen!

Actief sinds 10 Juli 2011