Heerlijk op de bank in Baarn
Door: Susanne
Blijf op de hoogte en volg Susanne en Kimberley
25 Juli 2011 | Nederland, Baarn
Zo, dat was me een reis.. Kijk er op terug met een lach! We begonnen in tollebeek en na 5 minuten had ik spijt dat ik niet geoefend heb! Maar daarna even naar de AH en weer door. Een paar keer regen gehad, maar kimberley is heel erg verbrand! Toen we in Baarn aan kwamen, dacht ik even dat we er elk moment zouden zijn, maar dat viel tegen! En ja, we hadden veel last van zadelpijn! Eindelijk was mijn moeders huis in zicht en we werden met open armen ontvangen! Eerst heerlijk onder de douche geweest en daarna lekker gegeten. Heb een zalfje gehad van mama! Alleen beetje raar dat mn rechter knie helemaal dik en blauw is! Komt wel weer goed. Nu zitten we lekker op de bank tv te kijken. We gaan zo lekker naar bed. Verlang naar mn bed! Morgen t liefst op tijd weg, maar vrees dat we morgen nog veel meer pijn hebben:P We zien het wel allemaal. In ieder geval heb ik veel gelachen met kimberley en ik denk dat we er zonder elkaar niet waren gekomen! We hebben gewoon 90 kilometer gefietst! Dat is toch knap van ons? Ik ben zo trots! We hebben trouwens het saaiste stuk van Nederland gezien! Echt dat stuk fiets ik nooit meer! Ik hou al niet zo van de natuur, maar nu al helemaal niet meer! Slaap lekker, morgen horen jullie meer van ons!:D
xxxxxxxxxxxxxxxx